Gjorde rabarberpaj i söndags, Patriks betyg blev väldigt god med lite torr. Så att ni tänker på det tyyyyyp ;) Mitt betyg blir bra, jag hade den som mellis i måndags på jobbet också, perfekt :) Enkel rabarberpaj Deg: 2 dl havregryn 4 dadlar 1 msk kokosmjöl 1/2 dl mjölk Topping: 2 dl rabarber 1 dl havregryn 1 msk agavesirap 1 krm vaniljpulver Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samtliga ingredienser i en bunke och tryck sedan ut degen i en ugnsform (gärna en mindre då min botten blev väldigt tunn på grund av storleken på formen). Stek sedan rabarberna, havregrynen, agavesirapen och vaniljpulvret på låg värme i ett stekjärn. Häll sedan över rabarberblandningen i formen och grädda i ugnen i 15-20 minuter beroende på ugn. Håll koll i mellanåt. Toppa med vaniljkvarg, funkar sååå bra med hallonkvargen från Lindahls också :)