Bakmodet fortsätter! Älskar när jag kan baka sånt som inte kräver några komplicerade ingredienser, älskar när jag kan baka något smarrigt av sånt som jag har hemma, i mitt skafferi! Så fick det bli igår! Fick inspiration från ett recept och skippade en del ingredienser som jag inte hade/tyckte jag behövde :) Nöt och Russinbröd 1 limpa 3 dl grahamsmjöl 3 dl rågmjöl 3 dl filmjölk 3 dl naturell yoghurt 2 dl valfria nötter (jag har hasselnötter och mandlar) 2 dl russin (går använda annan torkad frukt) 1 msk rapsolja 1 tsk bikarbonat 1 msk salt 1 dl solrosfrön 1 dl linfrön Gör såhär: Sätt ugnen på 165 grader. Blanda och hacka alla torra ingredienser jämt fördelat! Tillsätt filen och yoghurten och fördela ordentligt. Smörj en form med smör, grädda brödet i 50 minuter mitt i ugnen. Skälp över brödet i en bakduk och låt det svalna innan uppskivning.