Ja förutom att den inte blev så kladdig så va den ändå grymt god! Jag tror ärligt talat jag hade den för länge i ugnen, eller vad kan det annars berott på? I vilket fall som helst kan man också göra smeten och äta bara smeten direkt ur skålen, det är nästa godare :) Det är min rekommendation ;) Glutenfri kladdkaka 1 dl kakao 1 dl kokosmjöl 100 gram smör 3 ägg 1 dl sukrin 1 tsk vaniljpulver Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Börja sedan med att blanda äggen och sukrinet. Blanda sedan ihop de torra ingredienserna i en annan skål. Smält sedan snöret och häll över det i äggblandningen, blanda efter det ner mjölblandningen och vispa ihop allt till en slät smet. Grädda i ugnen i cirka 15 min, men kanske 10 är bättre för att få sen kladdig?:) Eller ja, ät smeten rakt upp och ner :)