Brödet jag bakade i söndags smakade skosula och blev hårt som en sten, YEPP! Inte så bra med andra ord! Var ju tvungen att kompensera så bakade ett nytt bröd i måndags som blev helt fantastiskt! :) Grovt russinbröd med yoghurt 1 limpa 2 dl grovt rågmjöl 1 dl grahamsmjöl 2 dl havregryn 1 1/2 msk bakpulver 1 dl russin (valfri mängd, ju mer desto godare enligt mig) Lite solrosfrön 4 dl yoghurt 1 1/2 msk fibersirap från Nutrinick 1 1/2 msk matolja 1 krm salt Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och rör om ordentligt. Blanda sedan ner de andra ingredienserna i en separat bunke och blanda till en jämn smet. Häll sedan över yoghurtblandningen i mjölblandningen och rör snabbt om till en kletig smet. Smöra och bröa en brödform och häll sedan över degen. Grädda i ugnen i cirka 30 minuter. Låt sedan svalna :)