Ja, jag satte ihop ett helt nytt recept på jordnötsrutor så fort jag fick hem chokladen från NutriNick. Dem blev inte lika goda som dem ser ut, DOM BLEV GODARE! Jordnötssmöret i kombo med choklad, ja snickers, är ju magiskt :) Nästa gång kan man säkert testa med lite havssalt på :) Jordnötsrutor med hasselnötter och smält choklad Jordnötsbottnen: 2 stora msk ekologiskt jordnötssmör fårn Green Choice (jag tycker crunchy är bäst) 2 dl fiberhavregryn 5-8 stevia droppar med smak av choklad Chokladtoppning: 80 g mörk hasselnötschoklad från NutriNick 2 dl hasselnötter Gör såhär: Blanda jordnötssmöret, havregrynen och dropparna med en stavmixer till en slät smet. Platta till i en form klädd i bakplåtspapper. Smält chokladen över vattenbad. Hacka nötterna och häll sedan i nötterna i den smälta chokladen. Häll över chokladblandningen på nötbottnen och låt stelna i kylskåp. Skär sedan upp i rutor och förvara i kyl eller frys.