<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/07/1469999743-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Så gott och saftigt bananbröd bakade jag igår. Blev lite inspirerad av ett bröd som Allis köpte på Bali som var helt fantastiskt. Detta var inte riktigt i nivå med det dock (han hade något hemligt recept verkade det som) men blev riktigt riktigt gott:)</p> <p style="text-align: center"><em>Bananbröd</em></p> <p style="text-align: center">3 mogna bananer</p> <p style="text-align: center">3 ägg</p> <p style="text-align: center">5 dl vetemjöl</p> <p style="text-align: center">1/2 dl naturell yoghurt</p> <p style="text-align: center">4 tsk honung</p> <p style="text-align: center">2 msk bakpulver</p> <p style="text-align: center">2 tsk kanel</p> <p style="text-align: center">1/2 tsk muskotnöt</p> <p style="text-align: center">1/2 tsk salt</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggen och honungen fluffig i en bunke. Mosa sedan bananen i en annan bunke och rör sedan ner mjöl, bakpulver och samtliga kryddor. Tillsätt sist yoghurten och rör sedan ner allt i äggblandningen.</p> <p style="text-align: center">Klä en brödform med bakplåtspapper och häll sedan över smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 45 minuter.</p> <p style="text-align: center">