Heeeej kära vänner! Går rakt på sak då jag planerar ett lite längre inlägg här på bloggen ikväll om det jag pratade om igår, kroppsacceptans ❤ Fick massor med frågor om det och kommer därför komma med mina bästa tips kring just det! Men nu till något annat jag fick massa frågor om, brödet jag precis gjorde! Ni som hängt här ett tag vet att jag älskar att grejja och baka i köket. Det är sällan jag har tid men när jag väl börjar så brukar jag baka mycket. Och då älskar jag att testa mig fram och även baka med dadlar och naturlig sötning. Detta var något jag höll på med när jag va ätstörd och ville baka hälsosammare alternativ men jag älskade det. Dadebollar är liksom bland det godaste jag vet ? Men idag bakar jag liksom det av andra anledningar, för att det är så JÄKLA gott! Älskar hur smakerna blir annorlunda beroende på vad man använder. Detta smakar så mycket kokos med både mjöl och mjölk och jag älskar kokos ? Så ja, ni förstår ju! Så idag kikade jag lite i olika receptböcker jag hade hemma och fann detta recept på fruktbröd som jag ville testa ? Älskar fruktbröd. Bananbröd, med aprikoser och russin i, allt möjligt ? Mums! Boken fick jag hem för många år sen av Annika Sjöö och Åsa Nyvall . Enda skillnaden från receptet är att jag tog havremjöl istället för mandelmjöl. ( Gjorde eget havremjöl genom att mixa havregryn i matberedaren till mjöl ?) Testa det! Rasmus och Ingrid älskade det och jag också!