<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/03/1488612621-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/03/1488612710-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/03/1488612736-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Hallonbröd</em></p> <p style="text-align: center">2 dl rivet äpple</p> <p style="text-align: center">1 dl frysta hallon</p> <p style="text-align: center">2 dl grahamsmjöl</p> <p style="text-align: center">2 dl vetemjöl</p> <p style="text-align: center">1 msk fiberhusk</p> <p style="text-align: center">1/2 dl chiafrön</p> <p style="text-align: center">1 msk olivolja</p> <p style="text-align: center">3 tsk bakpulver</p> <p style="text-align: center">2 dl mjölk</p> <p style="text-align: center">1 nypa salt</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär: </em></p> <p style="text-align: center">Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda sedan i olja, mjölk, rivet äpple och de frusna hallonen och rör om. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i ugnen i cirka 50 minuter.</p> <p style="text-align: center">Låt svalna och servera med valfria tillbehör.</p>