Okej kära ni! Detta kommer bli mitt nya baka-varje-vecka-bröd. Helt helt klart 😍 Plus att det går att variera i oändlighet med kryddor, nötter och fröer 😍 Men här nedan för ni det jag gjorde idag! PS, inte jag som kommit på receptet själv ❤ Googlade och fick fram detta på Kokaihop 😍 Ljuvligt bananbröd 5 dl glutenfria havregryn 2 st Bananer (+ 1 att dekorera med) 1.5 dl Havremjölk 1 msk Kokosolja (rumstemperatur) 2 msk Honung 2 tsk Bakpulver 1 tsk kanel, nejlika, kardemumma ( Alltså en tsk av varje) 0.5 dl Russin 1 - 2 nävar valnötter ( går att använda vilka nötter man önskar och även fröer) Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samtliga ingredienser ( förutom den extra bananen och nötterna) till en slät smet. Jag använder en matberedare. Smörj en brödform med lite olja eller smör. Häll över smeten och lägg på bananen samt lite hackade nötter ( och eller fröer beroende på vad som önskas) . Låt gräddas i 25-30 minuter. Alltså ät och njuuut när det svalnat säger jag bara! Så så gott 😍