Heeeej fina ni! Hoppas allt är strålande bra med er. I söndags fick smaklökarna arbeta hörrni. Wow, vilken ljuvlig explosion av pannkakor, sött och salt i en enda härlig kombo. Att dessutom får duka upp denna brunch på det finaste porslinet jag någonsin ägt är LYX. Jag har länge letat efter ett porslin att börja samla på. Ni vet, tallrikar, assietter och skålar från samma serie att ha vid lite finare tillfällen. Och nu, nu har jag äntligen hittat. Nu har jag ett härligt kit med tallrikar i färgen Petrol samt assietter och skålar från den ljuvliga serien med elefanter på. Nu tänker jag att jag ska utöka detta och önska mig lite framöver, kanske i lite olika färger så man kan kombinera? Mmm, jag tror det får bli så :) I söndags hade vi som sagt några vänner över på brunch och jag bjöd på de fluffigaste amerikanska pannkakorna med lönnsirap, smör, stekt banan och flingsalt. Detta receptet hittade jag hos @leilabavcic och jag var tvungen att testa det. Och mums! Ja, detta var ljuvligt. Spana in receptet nedan och även länkarna till porslinet. Ni kommer älska det. Rabattkod: FIA20 (gäller från 17/2 – 2/3 och ger 20% på alla ordinarie priser). Uppläggningsfat med elefanter hittar ni här (Klick!) Fluffiga amerikanska pannkakor Med stekt banan, lönnsirap, smör och flingsalt 1 ägg 2 dl filmjölk 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 msk socker 1/2 tsk salt 2 msk smör Gör såhär: Börja med att vispa ihop ägget och filmjölken. Tillsätt sedan de torra ingredienserna och låt svälla en liten stund. Smält smöret i en panna och rör sedan ner det i smeten. Smeten ska vara tjock. Hetta sedan upp ett stekjärn och sänk sedan värmen och lägg i lite smör. Grädda tjocka pannkakor på svag värme tills de får en gyllenbrun färg och fluffiga. Dela sedan en banan och stek i ordentligt med smör. Lägg upp tillsammans med pannkakorna/pannkakan. Toppa med en klick smör, lönnsirap och lite flingsalt på toppen. Stor tallrik hittar ni här (Klick!) || Assiett med elefantmönster här (Klick!) || Skål med elefantmönster här (Klick!)