Kvällens kära ni. Mår ni bra? Här är det antingen en extrem gravidnästäppa eller förkylning på g. Alternativ nummer 2 känns ju lite halvkul... Ännu en gång liksom. Många många många som är sjuka eller vabbar nu förstår jag det som. Kanske inte så konstigt nu när restriktionerna har släppt och vi levt så isolerade som vi gjort i nästan 2 år. I vilket fall som helst, jag har spenderat hela eftermiddagen i köket och bakat godsaker till er 😍 Eller ja, fyllt upp kylen till oss och dela med mig av recepten till er 😍 Dagens får bli en repris på salt karamellkolasås eller även kallad dadelkaramell här inne som ni hittar recept på här ( Klick!). Denna gång skippade jag dock Vaniljpulvret och körde endast på salt. Med inspiration från @goda_nyttigheter på Instagram tänkte jag testa ha det på nicecream. Men det funkar ju även detta på gröten eller i bakverk 😍 Nedan är till en stor sats då jag älskar att ha en skål med detta i kylen. Halvera receptet om du önskar. Salt kolakaramellsås 20 färska, urkärnade dadlar Cirka 11 msk vatten Valfritt salt ( jag använde Himalaya för det va det jag hade hemma) Gör såhär: Kör samtliga ingredienser i en matberedare eller Mixer till en slät och glansig sås/kräm. Angående mängden salt så mättade jag inte utan smakade av efter hand till önskad smak. Förvaras i burk i kylen. Så ljuvligt gott 😍