Heeej kära ni! Vet ni hur mycket motivation, pepp o h inspiration ni gav mig när ni häromdagen skickade massa kärlek och önskningar till bloggen! Så mycket! Och ni har länge önskat mer recept på just härlig mat och jag har varit alldeles för lat. Men nu så, nu ska jag bjuda på något så smarrigt. Och vet ni vad jag älskar mest med just detta recept! Man utnyttjar Rester från annat. Älskar det! Ni vet när man gör juice i en råsaftcentrifug eller liknande. Det fruktköttet som blir över i behållaren efter saften pressats ut. SLÄNG INTE DET! Det är nämligen just det som är basen i dessa ljuvliga biffarna. Några mått har jag inte. Testa er fram. Det är det jag gör just nu och det är fantastiskt roligt när det blir bra 😍 Sommarbiffar Fruktkött av pressad Apelsin, ingefära och morötter 2 paket kinärter 1 vitlök 1 gul lök Kryddor efter önskemål och smak. Gör såhär: Hacka löken. Kör samtliga ingredienser i en matberedare. Forma sedan smeten till lagom stora Biffar och stek i rikligt med olja. Klart! Dessa biffarna åt jag idag tillsammans med buljongkokt Råris ( i botten), en klick hemmagjord aioli ( grundrecept på majonäs hittar ni här, tillsätt bara Vitlök för att få aioli), machesallad, den ljuvligaste Avokadon från FreshLand, gurka, Surkål och torkad aprikos. Snabbt, gott, enkelt! Älskar 😍