<p style="text-align: left"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/04/1459836929-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: left">God förmiddag hörrni!</p> <p style="text-align: left">Sitter och dricker morgonkaffet och tänkte dela med mig av veckans fikabollar. Jag älskar det här med chokladbollar, rawfoodbollar, dadelbollar, ja alla bollar för det går att variera i oändlighet och så är dom goda och nyttiga. Det perfekta fikat eller melliset helt enkelt :) Dessa gjorde jag i söndags och dem blev helt fantastiska. Några rullade jag i mörk apelsinchoklad för lite extra lyx och OMG. Dessa är enkla att göra och innehåller endast fyra ingredienser. Släng ihop dem idag så är fikat kirrat för resten av veckan :)</p> <p style="text-align: left"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/04/1459836985-13327.jpg"> </a> <a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/04/1459836992-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Chokladbollar doppade i apelsinchoklad</em></p> <p style="text-align: center">8 dadlar</p> <p style="text-align: center">2 1/2 dl havregryn</p> <p style="text-align: center">1/2 dl olja</p> <p style="text-align: center">2 msk kakao</p> <p style="text-align: center">1/4 dl vatten</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Mixa samtliga ingredienser i en matberedare till en smet. Rulla till bollar och ställ in i kylen. Smält choklad (jag använde 70 % apelsinchoklad) och rulla sedan hälften av bollarna i chokladen. Låt stelna i kylen och förvara sedan i kylen.</p>