<p style="text-align: center">Godmorgon godbitar.</p> <p style="text-align: center">Ni tröttnar inte på mina bollar va? I så fall måste ni ju hojta till meeeen kan inte garantera er att jag slutar ändå, aj löööve them too much I think!</p> <p style="text-align: center">In fact, älskar att göra dem så himlans mycket att jag varierar så galet att jag glömmer bort orginalreceptet. Det blev en intressant mening också det där måste jag säga. I vilket fall som helst så gillar jag ju dessa alternativen till fika/mellis. Även om vanligt, originellt, vitt socker är gott älskar jag att experimentera fram andra alternativ som faktiskt innehåller naturlig sötning... :)</p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/04/1459836929-13327.jpg"> </a> <a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/04/1459836992-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Chokladdadelbollar (Orginalrecept)</em></p> <p style="text-align: center">8 dadlar</p> <p style="text-align: center">2 1/2 dl havregryn</p> <p style="text-align: center">1/2 dl olja</p> <p style="text-align: center">2 msk kakao</p> <p style="text-align: center">1/4 dl vatten</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Mixa samtliga ingredienser i en matberedare till en smet. Rulla till bollar och ställ in i kylen. Smält choklad (jag använde 70 % apelsinchoklad) och rulla sedan hälften av bollarna i chokladen. Låt stelna i kylen och förvara sedan i kylen.</p>