<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/08/1472459466-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/08/1472459486-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Jag har gjort det, hörrni! Denna Nutella, alltså mums!! En lyxigare variant just på grund av den smälta chokladen skulle jag säga och den smakar så himla mycket.</p> <p style="text-align: center"><em>Lyxig Nutella</em></p> <p style="text-align: center">200 g hasselnötter</p> <p style="text-align: center">100 g mörk <a href="http://www.nutri-nick.com/morkchoklad">steviachoklad</a></p> <p style="text-align: center">1 msk honung</p> <p style="text-align: center">1 tsk kakao</p> <p style="text-align: center">1/2 dl rapsolja</p> <p style="text-align: center">1 liten nypa salt</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Sätt ugnen på 200 grader. Rosta hasselnötterna i cirka 15 minuter och rör om i mellanåt så de inte bränns. Smält chokladen över vattenbad under tiden och skala sedan nötterna (lägg dem i en kökshandduk och rulla nötterna mot varandra, skalet faller av jättelätt).</p> <p style="text-align: center">Lägg sedan nötterna i en matberedare och mixa. Först kommer nötterna bara finhackas men efter ett tag släpper de ifrån sig olja och kommer att bli ett nötsmör. Fortsätt då att mixa lite till.</p> <p style="text-align: center">Tillsätt sedan kakaon, salt, olja, honung och smält <a href="http://www.nutri-nick.com/morkchoklad">choklad</a> och mixa till en slät smet. Häll sedan över på burk och förvaras sedan rumstempererat i cirka en månad.</p> <p style="text-align: center">