<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/07/1468309892-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/07/1468309912-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Förmodligen det godaste receptet till er i sommar sötisar! Detta måste ni göra. Helst igår. Nästa gång ska jag ha med rån och annat strössel för fy för bubblan så gytt det va!!</p> <p style="text-align: center"><em>Vattenmelonglass</em></p> <p style="text-align: center">750 g vattenmelon</p> <p style="text-align: center">250 g vaniljkesella/vaniljkvarg</p> <p style="text-align: center">2 tsk <a href="http://www.nutri-nick.com/sukrin-melis">sukrin melis</a></p> <p style="text-align: center">Färsk vanilj</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Skär upp vattenmelonen i kuber och frys in i cirka 2 timmar. Mixa sedan den frusna vattenmelonen, vaniljkesella, sukrin och vanilj i en matberedare. Servera med lite strössel och njut.</p> <p style="text-align: left">I samarbete med <a href="http://www.nutri-nick.com/">NutriNick.</a></p> <p style="text-align: center">