Heeej kära ni! Alltså vet ni vad, jag har lovat att bli bättre på att dela med mig av recept men vet ni vart skon klämmer? Jag har insett att jag är Sämst på att fota mat 😂 Vill ju självklart att det ska se läskande och gott ut när får recept. Men, jag ska försöka bli lite bättre och jobba lite mer på min fototeknik. Så, nu till detta magiska recept. Ett ljuvligt gott, vegetariskt middagstips som har lagts några gånger här hemma den senaste tiden. Igår gjorde jag en stor sats och frös ner. Perfekt helt enkelt att bara plocka upp :D Chili sin carne 1 röd paprika 1 hackad, gul lök 1 hackad vitlöksklyfta 1 msk tomatpuré 1/2 msk spiskummin 1/2 msk paprikapulver 500 g krossade tomater 3 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 400 g cannellinibönor (avsköljda) 1 msk honung 1/2 msk vinäger Salt och peppar 1 msk olivolja Gör såhär: Hacka löken, vitlöken och paprikan fint. Hetta upp oljan i en stor gryta och stek sedan löken, vitlöken och paprikan tillsammans med tomatpuré och kryddor i några minuter under omrörning. Häll i vatten, krossade tomater och buljongtärningen och låt sjuda under lock i cirka 10 minuter. Häll sist i bönorna, honungen och vinägern. Smaka av med salt och peppar och servera tillsammans med ris eller ett gott bröd :) Jag har hittat receptet inne hos Coop men gjort om receptet lite då jag har lite svårt för stark mat. :D Hoppas ni vill testa och hoppas det smakar :D Kraam!