Hej fina fina du!Precis fått i mig lite lunch, Henry sover gott i vagnen, jag har fotat och hämtat mat och nu blir det lite jobb framför datorn. Hade ett så otroligt inspirerande samtal med min Emma ( min coach) i förmiddags och jag kände liksom att min kreativitet kom tillbaka lite efter att ha varit lite låst ett tag. Hon lyckas verkligen få fram allt som behöver komma fram och hjälper att landa i fantastiska slutsatser. Ville iaf dela med mig av dagens lunch pga så galet jäkla god. Och enkel dessutom :)HalloumibowlSvart risValfri salladBön och olivsallad från RydbergsHalloumiGurkaHemmagjord aioli ( se recept längre ner)Gör såhär:Koka riset enligt anvisningarna och stek Halloumin till fin yta. Grunda med ris och toppa sedan med det ovan ( eller annat om det önskas). Magisk gott, enkelt och mättande :) Hemmagjord Aioli2 äggulor1 1/2 tsk äppelcidervinäger1 tsk dijonsenap2 - 3 dl rapsolja1/2 tsk salt2-3 vitlöksklyftorGör såhär:Vispa ihop äggulor, äppelcidervinäger och dijonsenap i en bunke med en elvisp eller stavmixer. Tillsätt sedan ytterst lite rapsolja samtidigt som du vispar. Du måste tillsätta nästan droppvis den första decilitern för att såsen inte ska skära sig. Deciliter nummer 2 går att tillsätta snabbare men tänk på att hela tiden vispa medans du strilar oljan ner i blandningen. Blanda i salt, riv vitlök och blanda i. Klart. Så gott och min to-go-sås verkligen :)