Heeej käraste ni! Hur mår ni!? Jag mår äntligen bättre! Smärtan i benen har äntligen gett med sig. Helgen var verkligen hemsk, inklusive en bit av måndagen. Jag har fått mig en rejäl tankeställare kring hela mitt Lipödem kan jag säga, men mer om det sen. Bananbröd. Hösten ljuvligaste bröd för OJ så gott det är :D Ni måste testa. Jag ville fylla upp frysen med detta nu då jag kör brödet lite höstigt med tanke på kryddorna. Men det tänker jag att man kan ändra lite efter säsong. Jag kör dubbel sats av brödet till en stor brödform för att få större skivor. Ljuvligt gott tillsammans med en stor klick vegansmör och vegan cream cheese :D Har detta receptet på bloggen sen tidigare men idag gjorde jag lite annorlunda så delar såklart igen :) NJUUUT! Ljuvligt Bananbröd (glutenfritt) 5 dl havregryn ( dubbla samtliga ingredienser för dubbel sats) 3 bananer ( mina var små, annars 2 stora) 1 1/2 dl havremjölk ( använder Valios Oddly Good Barista för glutenfritt) 1 msk kokosolja 2 msk honung 2 tsk bakpulver 1 tsk kardemumma 1 tsk nejlika 5 torkade fikon 1- 2 nävar valnötter för garnering Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samtliga ingredienser ( förutom nötterna till en slät smet. Jag använder en matberedare. Smörj en brödform med lite olja eller smör. Häll över smeten och lägg på de hackade nötterna ( och eller fröer beroende på vad som önskas) . Låt gräddas i 25-30 minuter. Alltså ät och njuuut när det svalnat säger jag bara! Så så gott 😍