Godmorgon måndag och godmorgon fina du. Efter en härlig morgonpromenad har jag dragit igång jobbet. Jösses så krispigt och härligt det va i luften. Den perfekta värmen är verklige nu om ni frågar mig, inte för varmt, inte för kallt :)Fick mängder med frågor om recept när jag visade upp denna skönhet på stories idag, så givetvis får ni det. Denna bananpankaka görs dessutom i ugn, så jäkla smidigt och enkelt att göra och faktiskt mycket godare än vanliga bananpannkakor tycker jag. Grundreceptet kommer från härliga Cecilia Folkesson ( @ceciliafolkesson på instagram) och har du inte spanat in hennes Instagram MÅSTE du faktiskt göra det. Mängder med härliga recept. Bananpannkaka med jordgubbsswirl4 ägg 2 bananer2 dl havregryn2 tsk bakpulver1 tsk agavesirap1 dl jordgubbar ( jag tinade upp frysta)Gör såhär:Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samtliga ingredienser ( inte jordgubbarna) till en slät pannkakssmet. Häll sedan över de mesta av smeten i en ugnssäker form med bakplåtspapper. Mixa ner jordgubbarna tillsammans med en skvätt agavesirap i resterande smet och häll sedan över i formen. Rör om så det blir ett fint mönster i mitten. Grädda i ugnen i cirka 20 minuter. Ät och njuut :) Detta var som sagt så så gott och enkelt att göra. Tror Ingrid kommer att älska det också. Kommer hädanefter göra detta varje gång jag gjort majonnäs, för där behövs nämligen bara äggulan. Perfekt att använda de överblivna äggvitorna till detta :)