<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/04/1491404528-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/04/1491404569-13327.jpg"> </a> <a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/04/1491404577-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">I samarbete med<a href="http://www.lubfoods.com/"> Nic</a>ks.</p> <p style="text-align: center"><em>Bountys</em></p> <p style="text-align: center">1 dl vispgrädde</p> <p style="text-align: center">3 msk honung</p> <p style="text-align: center">1/2 dl kokosolja</p> <p style="text-align: center">4 dl riven kokos</p> <p style="text-align: center">1 msk sukrin melis (<a href="http://www.lubfoods.com/sukrin-melis">här</a>)</p> <p style="text-align: center">160 g steviachoklad (hälften ljus och hälften mörk,<a href="http://www.lubfoods.com/mjolkchoklad"> här</a> och <a href="http://www.lubfoods.com/morkchoklad">här</a>)</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Blanda vispgrädde, honung och kokosolja i en kastrull. Låt sjuda på låg värme tills smeten tjocknat lite. Ta bort från plattan och häll i riven kokos och sukrin. Låt stelna i kylen.</p> <p style="text-align: center">Smält chokladen ovanför vattenbad. Forma sedan kokosmassan till bollar/kuber eller annan önskad form och doppa sedan i den smälta chokladen. Lägg på bakplåtspapper och låt stelna i kylen innan servering :)</p> <p style="text-align: center">