<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/09/1474958691-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/09/1474958752-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Choklad och jordnötsrutor</em></p> <p style="text-align: center"><em>Chokladlagret:</em></p> <p style="text-align: center">1 1/2 dl hasselnötter</p> <p style="text-align: center">1/2 dl saltade jordnötter</p> <p style="text-align: center">1 msk kakao</p> <p style="text-align: center">1 msk honung</p> <p style="text-align: center">1 msk rapsolja</p> <p style="text-align: center">Lite vatten</p> <p style="text-align: center"><em>Jordnötslagret:</em></p> <p style="text-align: center">1 dl jordnötssmör</p> <p style="text-align: center">1 msk smält kokosolja</p> <p style="text-align: center">1 msk honung</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center"><em>Chokladlagret:</em></p> <p style="text-align: center">Mixa hasselnötter, jordnötter, kakao, honung och olja i en matberedare till en fast smet. Tryck ut smeten i en form med bakplåtspapper på och ställ in i kylen.</p> <p style="text-align: center"><em>Jordnötslagret:</em></p> <p style="text-align: center">Blanda jordnötssmör, kokosolja och honung till en slät smet och häll sedan över det på chokladlagret. Häll över hela eller hackade jordnötter på och låt stelna en stund i frysen innan du skär upp i bitar.</p>