<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/10/1477907148-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">I samarbete med <a href="http://www.nutri-nick.com/">NutriNick</a>.</p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/10/1477907168-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Chokladig kladdkaka (glutenfri)</strong></em></p> <p style="text-align: center">80 g ljus <a href="http://www.nutri-nick.com/stevia-choklad">steviachoklad</a></p> <p style="text-align: center">80 g mörk<a href="http://www.nutri-nick.com/stevia-choklad"> steviachoklad</a></p> <p style="text-align: center">1/2 dl grädde</p> <p style="text-align: center">1/2 dl mjölk</p> <p style="text-align: center">1 1/2 dl <a href="http://www.nutri-nick.com/sukrin">sukrin</a></p> <p style="text-align: center">3 ägg</p> <p style="text-align: center">2 nypor salt</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Gör såhär: </em></strong></p> <p style="text-align: center">Sätt ugnen på 180 grader. Bryt chokladen i bitar och lägg i en bunke. Ställ bunken i en kastrull med vatten på en platta med medelhög värme. Häll i grädden och mjölken och låt chokladen koka ihop med mjölken och grädden under omrörning.</p> <p style="text-align: center">När chokladen är smält, häll över socker och rör om. Ta bort bunken från plattan och häll sedan i ägg och salt och rör om till en jämn smet. Olja och bröa en springform och häll sedan över smeten. Grädda längst ner i ugnen i 40-45 minuter. Låt kakan svalna i kylen.</p> <p style="text-align: center">