Ni blev galet nyfikna på dessa fantastiska goda och glutenfria pannkakorna jag gjorde härom veckan. Och jag förstår er. Så goda och superenkla att göra. Funkar fint som frukost, lunch eller middag beroende vad man önskar.Grundrecepet har jag hittat här (Klick!) Hos Nillas Kitchen. Har ändrat lite efter mitt tycke och smak. Hittar så mycket matinspo inne hos henne aå ett varmt tips om du vill laga enkel, god och näringsrik mat. Jag försöker ju äta så antiinflammatoriskt som möjligt ( varför kan du läsa om här) , hennes sida är då perfekt. Fluffiga bananpannkakor1 ägg1 dl havregryn 1 banan4 msk havremjölk1/2 msk bakpulver 2 msk smör 1 krm saltGör såhär: Mixa samtliga ingredienser i en mixer. Klicka ut i stekpanna och stek i smör till önskad färg. Ljuvligt goda. Jag toppade mina med lite lönnsirap och färska blåbär.