God förmiddag kära ni. Vi myser fortfarande med våra gäster från Stockholm men vill kika in och ge er detta ljuvliga recept! Så smit iväg för att köpa munkar och de andra härhärliga ingredienserna för detta, DETTA va gott! ? Flisan hittade receptet inne hos @browfelicia på Instagram men cad jag förstod det som kommer receptet från Elle Mat&Vin från början! Vi körde endast en liten twist på det som ni kan se i receptet nedan! Njuut av sommarens härligaste recept på efterrätt? Grillade munkar med jordgubbsfluff 4 munkar 1 liter jordgubbar 2 msk socker Zest från 1 citron 1 tsk vaniljsocker Till ricottakrämen: 1 dl färskost 2 dl ricottaost 2,5 dl vispad grädde 1 tsk vaniljsocker Lite socker efter önskad smak Gör såhär: Blanda jordgubbar, zest, socker och vaniljsocker i en skål. Låt stå i minst 20 minuter. Under tiden, vispa färskosten fluffig. Tillsätt sedan den vispade grädden och ricottaosten. Vispa tills allt fluffat till sig. Blanda ner vaniljsocker och smaka av med socker och ställ sedan in i kylen. Dela munkarna och grilla munkarna tills de fått en gyllenbrun yta, låt svalna. Toppa underdelen med fluff och jordgubbar och lägg sedan på överdelen. Ät och njuut ?