<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/11/1479045075-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/11/1479045094-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">I samarbete med <a href="http://www.nutri-nick.com/">Nutrinick</a>.</p> <p style="text-align: center"><em><strong>Hasselnötsbräck</strong></em></p> <p style="text-align: center">200 g smör</p> <p style="text-align: center">1 1/2 dl <a href="http://www.nutri-nick.com/sukrin-gold">sukrin gold</a></p> <p style="text-align: center">1 1/2 dl hasselnötter</p> <p style="text-align: center"> 1 tsk <a href="http://www.nutri-nick.com/fibersirap-gold">fibersirap gold</a></p> <p style="text-align: center">160 g <a href="http://www.nutri-nick.com/mjolkchoklad">ljus steviachoklad</a></p> <p style="text-align: center">1 krm salt</p> <p style="text-align: center"><em><strong>Gör såhär:</strong></em></p> <p style="text-align: center">Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan sukrin, fibersirap och salt. Rör om och låt koka på medelhög värme tills den blivit lite tjockare. Häll över i en form (valfri storlek beroende på önskad tjocklek på bräcket). Sätt in bärcket i frysen och låt stelna. Hacka hasselnötterna och smält chokladen över vattenbad och häll sedan i nötterna i den smälta chokladen och rör om. Bred över chokladen över bräcket och låt stelna i kylen. Hacka till olika stora bitar. Förvaras i kylen.</p> <p style="text-align: center">