<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/09/1472790930-13327.jpeg"> </a></p> <p style="text-align: center">Goooooodmorgon fredag! Underbara dag och jag ligger i sängen och ska strax somna om en stund till, hur härligt? :)</p> <p style="text-align: center">Lite fredagsgotte till er idag, egengjord choklad såklart! Så fantastiskt god :)</p> <p style="text-align: center">Kvällens planer ser ut att bjuda på underbart häng med Sanna, jag vill bjuda henne på hemmagjord pizza och hemmakväll, vi får se vad hon säger om det! :)</p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/09/1472790838-13327.jpeg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Hasselnötschoklad</em></p> <p style="text-align: center">5 urkärnade dadlar</p> <p style="text-align: center">50 g hasselnötter</p> <p style="text-align: center">1/2 dl kokosolja</p> <p style="text-align: center">1/2 dl kakao</p> <p style="text-align: center">1/2 dl smör</p> <p style="text-align: center">1/2 msk honung</p> <p style="text-align: center">1 nypa salt</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Mixa hasselnötterna och dadlarna i en matberedare till en slät smet. Smält smör och kokosolja över ett vattenbad och häll sen över i en skål. Tillsätt då kakao, honung och salt och till sist den mixade nötblandningen. Rör till allt har fördelats och häll sedan över i iskuber eller pralinformar :) Låt stelna i frysen i cirka 30 minuter.</p>