<p style="text-align: center">I samarbete med <a href="http://www.bodystore.com/">bodystore.com</a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/04/1491989552-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Goodmorgon babes! Vet ni vad? Har gjort den godaste chokladen ever tror jag faktiskt,endast 5 ingredienser inkluisve topping behövs, hur grymt? Har alltid gillat granatäpple men käkar det sällan. Kan säga att de torkade äppelkärnorna gjorde HELA chokladen this time :) Alla ingredienser är från Bodystore och jag har länkat till respektive produkt i receptet :)</p> <p style="text-align: center">Jag har också lyckats skaffa fram en rabattkod till er där ni får 100:- rabatt vi köp över 500:-, hur bra? Använd <em>FIABS17</em> i kassan bara :) Gäller mellan 18-23 april. Happy shopping!</p> <p style="text-align: center">Kan verkligen slå ett slag för kokosoljan och granatäppelkärnorna!! Kokosolja måste jag ha hemma, alltid. Baka jag inte med det har jag det i morgonkaffet, sluuuuurp :)</p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/04/1491989576-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Hemmagjord choklad med torkade granatäppelkärnor</em></p> <p style="text-align: center">100 g kokosolja (<a href="http://www.bodystore.com/organic-coconut-oil-500-g">här</a>)</p> <p style="text-align: center">100 g kakaopasta (<a href="http://www.bodystore.com/kakaopasta-200-g">här</a>)</p> <p style="text-align: center">6 tsk flytande honung</p> <p style="text-align: center">1/2 tsk vaniljpulver (<a href="http://www.bodystore.com/vaniljpulver-eko-10-g">här</a>)</p> <p style="text-align: center">Torkade granatäppelkärnor (<a href="http://www.bodystore.com/granatapplekarnor-frystorkade-50g?q=granat%C3%A4pp">här</a>)</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Smält kokosoljan på låg värme. Lägg sedan i kakaopastan och låt det smälta samman under omrörning. Tillsätt honung efter smak, jag tyckte 6 tsk blev alldeles lagom men smaka dig fram, då får man bäst resultat. Rör om ordentligt så inte honungen placeras på botten av kastrullen. Tillsätt även vaniljpulvret.</p> <p style="text-align: center">Lägg bakplåtspapper i en liten form och häll över chokladen. Strö över granatäppelkärnorna och ställ in i frysen och låt stelna. Ta sedan ur bakplåtspappret ur formen och skär chokladen i bitar. Förvaras i frysen om den inte ska ätas med en gång (vilket är svårt att låta bli) :)</p>