<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/09/1473195017-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/09/1473194990-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/09/1473195044-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Goooodmorgon från Stockholm!</p> <p style="text-align: center">Ett tidsinställt inlägg från mig idag då jag befinner mig i Stockholm hos min Flisan. Ska absolut försöka blogga lite granna men har tidsinställt lite inlägg så ni inte ska gå sysslolösa ;) Haha skojja bara!</p> <p style="text-align: center">Recept på kladdkakan jag bakade i söndags som förresten blev en riktigt höjdare! Så där perfekt kladdig, helt klart något ni bör göra i helgen. Finns det något godare än en perfekt kladdkaka egentligen? Jag tror faktiskt inte det!!!</p> <p style="text-align: center"><em>Kladdkaka med jordnötssmör</em></p> <p style="text-align: center">3 ägg</p> <p style="text-align: center">2 dl mjöl</p> <p style="text-align: center">4 dl socker</p> <p style="text-align: center">150 g smör</p> <p style="text-align: center">4 msk kakao</p> <p style="text-align: center">1 tsk vaniljsocker</p> <p style="text-align: center">1 nypa flingsalt</p> <p style="text-align: center">Valfri mängd jordnötssmör</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Blanda ägg och socker i en bunke samt de torra ingredienserna i en separat bunke. Häll sedan över de torra ingredienserna i sockerblandningen och häll sist i smöret och rör om ordentligt.</p> <p style="text-align: center">Smöra och bröa en springform och häll över hälften av smeten. Klicka ut jordnötssmöret och häll sedan över den sista smeten. Grädda i ugnen i 20-25 minuter. Kakan ska vara kladdig i mitten. Den fastar till sig i kylen sen. NJUT!</p>