<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/03/1490347882-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/03/1490347920-13327.jpg"> </a> <a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2017/03/1490347946-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Kladdkakebrownies med chokladbitar</em></p> <p style="text-align: center">1/2 dl rapsolja</p> <p style="text-align: center">2 1/2 dl socker</p> <p style="text-align: center">2 ägg</p> <p style="text-align: center">1 dl vetemjöl</p> <p style="text-align: center">3 msk kakao</p> <p style="text-align: center">1 tsk vaniljsocker</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär: </em></p> <p style="text-align: center">Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull och lyft sedan av kastrullen från plattan och rör ner socker och ägg. Blanda väl.</p> <p style="text-align: center">Rör ner övriga ingredienser och blandat till en kletig smet. Olja och bröa en form (långpanna) och häll sedan smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter. Kakan ska ha hård yta men kladdig i mitten. Låt kakan svalna lite och ställ sedan in den i kylen så den blir fast. Pudra över lite vaniljsocker och skär upp i bitar och servera med vispad grädde. MUMS!</p> <p style="text-align: center">