<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/08/1470907372-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/08/1470907388-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/08/1470907410-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Kolarutor</strong></em></p> <p style="text-align: center"><em>Botten:</em></p> <p style="text-align: center">2 dl mandlar</p> <p style="text-align: center">6 urkärnade dadlar</p> <p style="text-align: center">1/2 msk honung</p> <p style="text-align: center">1 msk smält kokosolja</p> <p style="text-align: center"><em>Kolakräm:</em></p> <p style="text-align: center">10 urkärnade dadlar</p> <p style="text-align: center">1 msk honung</p> <p style="text-align: center">Några droppar vaniljarom</p> <p style="text-align: center">2 1/2 msk smält kokosolja</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Gör såhär:</em></strong></p> <p style="text-align: center"><em>Botten:</em></p> <p style="text-align: center">Börja med att mixa nötterna till botten till ett mjöl i en matberedare. Tillsätt sedan dadlarna, honungen och kokosoljan och mixa tills det blir en deg man kan arbeta med. Tryck sedan ut degen i en fyrkantig form klädd med bakplåtspapper och ställ in i frysen.</p> <p style="text-align: center"><em>Kolakräm:</em></p> <p style="text-align: center">Mixa dadlarna, kokosoljan, vaniljarom och honung länge i en matberedare. Krämen ska bli en helt slät smet som smakar fantastiskt.</p> <p style="text-align: center">Ta ut botten ur frysen och smeta ut kolakrämen över. Ställ in i frysen en stund till tills krämen stelnat så att man kan dela kakan i rutor. Doppa sedan i smält choklad (jag använde <a href="http://www.nutri-nick.com/morkchoklad">denna </a>chokladen). Förvara kolarutorna i kylen.</p>