God eftermiddag fina du!En dag med snökaos ( allts SNÄLLA va mycket snö vi har fått här nere) och nu har mörkret lagt sig. Visst är det konstigt, varje år glömmer jag exakt hur mörkt det faktiskt är på hösten och vintern. Man minns ju att det är mörkt men aldrig riktigt hur mörkt. Tänkte återkomma angående helgen, men nu ska jag dela förra veckans härliga brödrecept. :) Jag fick det av min fina vän Maria som driver butik harmoni (Klick!) Nöt och Fröbröd5 ägg1 dl olivolja2 1/2 dl hela mandlar2 1/2 dl Valnötter 2 dl linfrön2 dl solrosfrön1 dl sesamfrönTorkad frukt efter önskemål ( jag körde på aprikoser och fikon samt mullbär)Gör såhär:Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samtliga ingredienser och häll i en bakplåtsklädd brödform. Grädda i cirka 45 minuter. Låt sedan svalna, skiva ner och förvara i frysen. Magiskt gott och perfekt att ha i frysen!