<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/12/1481748096-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/12/1481748120-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Nötchoklad med tomteskum</em></p> <p style="text-align: center">200 g mörk choklad</p> <p style="text-align: center">150 g blandade nötter (valnötter, hasselnötter, pistagenötter m.m)</p> <p style="text-align: center">7 st tomteskum</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Klä en liten form med plastfolie.</p> <p style="text-align: center">Smält chokladen på låg värme över vattenbad. Hacka nötterna och tomteskummet och lägg i en skål. Häll över den smälta chokladen och blanda om. Häll sedan över chokladblandningen i formen och låt stelna i kylen. Stjälp sedan upp kakan och skär i önskade bitar.</p>