Förlåt, men detta recept är allt jag behöver inför julen. OMG SÅ GODA! Sorgen som uppstod när Ingrid tappade heeeela glasskålen med dessa i stengolvet, behöver jag beskriva? Skålen gick såklart sönder och bollarna fulla med glassplitter. Men vilken tur att jag hann smaka några innan OCH fota dem, så ni kan få ta del av dem också :) Blir till att baka en ny sats av dem i veckan! Receptet kommer från UNDERBARA Louise Strömberg (Klick!) vars Instagramkonto är proppfullt av denna typen av recept. Vill ni dessutom komma åt ännu fler recept, köp hennes underbara bok Self Love (Klick!). Där hittar ni bland annat Fisk och Skaldjursgrytan som kommit till att bli min to-go-rätt :) Pepparkaksbollar1 1/2 dl mandelmjöl ( använd havremjöl för nötfritt)1 dl havremjöl ( gör enkelt eget genom att mixa havregryn till mjöl)10 dadlar ( blötlagda 10 min i hett vatten och avrunna)1 1/2 msk kokosolja2 msk pepparkakskrydda Gör såhär:Mixa samtliga ingredienser i en mixer till jämn smet. Rulla sedan till bollar och förvara i kylen. Så så så goda :)