Woow, gårdagens foodprepp blev ni nyfikna på! Och jag förstår verkligen varför. Detta blev så så gott. <3 Risnudelsallad med kycklingSallad:Krispsallad500 g mango ( färsk eller tinad)2 stora morötter4 knippen risnudlarValfri kycklingDressing:1/2 dl mct-olja ( går att hoppa över men vill du äta antiinflammatoriskt är denna grym)1 dl Rapsolja1 dl Soja3 vitlöksklyftorValfri bit färsk ingefäraHonungGör såhär:Koka upp vatten. Stäng av plattan och lägg i nudlarna tills dom mjuknat. Under tiden, blanda samtliga ingredienser till dressingen i en skål och häll upp i matlådor. Riv morötterna, hacka salladen och tillaga kycklingen på valfritt sätt.Fyll sedan matlådorna med morötter, mango, nudlar, sallad och överst kycklingen. När det är dags för lunch, häll över allt på en tallrik så allt fördelas. Toppa med lite sesamfrön om du önskar. Jag fick ut fyra matlådor och dem håller sig fräscha hela veckan på detta sätt. Enjoy! <3