Godmorgon kära ni! ❤ Hoppas ni mår bra och får vara friska och krya ❤ Er önskan är min lag och eftersom ni va många som önskade recept på det jag bakade igår ska ni givetvis få det. Dem gick hem här hemma vill jag lova och nu finns det bara tre kvar, tack vare Rasmus ? Jag hittade detta ljuvliga recept hos Emmamelins blogg och har gjort om det lite. Underbara är dom! Så här har ni det hörrni! Njut ? Salted Carameltryfflar 16 dadlar Jordnötssmör 100 g mörk choklad Flingsalt Gör såhär: Kärna ur dadlarna och mixa dem till en slät smet i en matberedare. Den kan va lite trög så tillsätt i så fall pyttepytte lite vatten åt gången. Rulla sedan smeten till bollar och låt stelna i frysen i cirka en timme. Toppa sedan bollarna med valfri mängd jordnötssmör och låt sedan stelna ännu en gång i frysen i cirka 20-30 min. Smält chokladen över vatten bad och rulla sedan bollarna i chokladen. Toppa direkt med flingsalt då chokladen smälter fort. Låt stelna i frysen i 15-20 minuter. Ät och njut ?