<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/12/1482184324-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/62/2016/12/1482184348-13327.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Godmorgon bästa läsarna. Hur är läget?</p> <p style="text-align: center">Kolla så mysigt vi hade det igår, glögg, pepparkakor och lite nytt godis jag hade bakat i söndags. Snickersfudgen riktigt smälter i munnen. Även om bilderna är helt kassa faktikst. Så svårt att fota i mörker. Meeen imon, onsdag, går det faktiskt mot ljusare tider igen. Hur underbart? :)</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Snickersfudge</em></p> <p style="text-align: center">1 dl vispgrädde</p> <p style="text-align: center">200 g mjölkchoklad från marabou</p> <p style="text-align: center">1 dl jordnötssmör (jag använde Skippys)</p> <p style="text-align: center">1 näve salta jordnötter</p> <p style="text-align: center">Hackade jordnötter som garnering</p> <p style="text-align: center"><em>Gör såhär:</em></p> <p style="text-align: center">Koka upp grädden tills den sjuder. Bryt chokladen och låt den smälta i grädden. Rör tills smeten är blank. Vänd ner jordnötssmöret och rör om lite till tills den är slät och häll sedan ner jordnötterna.</p> <p style="text-align: center">Klä en liten form i platsfolie och häll över smeten. Låt stelna i kylen och skär sedan upp i bitar.</p>